Zásady ochrany osobných údajov

HPS mont, spol. s r.o., so sídlom Pestovatelská 1, 821 04 Bratislava – grafické štúdio spracúva osobné údaje dotknutých osôb vždy v súlade s:

  1. Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (Nariadenie o ochrane osobných údajov, ďalej len „GDPR“), a
  2. zákona č. 18/2018 Z.z., o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „Zákon“);

Osobné údaje poskytnuté fyzickou osobou prostredníctvom kontaktného e-mailu zverejneného na našej webovej stránke budú spracúvané iba v rozsahu a za účelom, za ktorým ich táto fyzická osoba sama poskytla. Doba spracúvania týchto osobných údajov je výlučne doba nevyhnutná na zabezpečenie dosiahnutia účelu.

Fyzická osoba, ktorá poskytne svoje osobné údaje prostredníctvom kontaktného e-mailu zverejneného na webovom sídle HPS mont, spol  s r.o., má zachované právo požadovať prístup k svojim osobným údajom, ktoré sa ho týkajú, právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania, alebo právo namietať spracúvanie a i. v súlade s GDPR a Zákonom.

V prípade, že bude mať HPS mont, spol  s r.o. v úmysle ďalej spracúvať osobné údaje na iný účel ako ten, na ktorý boli získané (napr. marketing), poskytne dotknutej fyzickej osobe pred takýmto ďalším spracúvaním informácie o tomto inom účele ako aj ďalšie relevantné informácie.

Fyzická dotknutá osoba má zachované právo odvolať svoj súhlas na spracúvanie svojich osobných údajov bez toho, aby to malo vplyv na zákonnosť spracúvania založeného na súhlase udelenom pred jeho odvolaním.

V prípade, že medzi dotknutou fyzickou osobou a s HPS mont, spol  s r.o. dôjde k bližšej vzájomnej spolupráci, budú podmienky ochrany osobných údajov upravené špecificky na mieru pre konkrétny daný prípad. 

GDPR
NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej len „Nariadenie“) a zákon NR SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „Zákon“) nadobudnú účinnosť 25. mája 2018.

PREVÁDZKOVATEĽ A KONTAKTNÉ ÚDAJE
Prevádzkovateľ Vašich osobných údajov je spoločnosť HPS  mont spol. s r.o., so sídlom Pestovateľská 1, 821 04 Bratislava, IČO: 35 833 734, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel Sro, vložka číslo 26290/B.

Prevádzkovateľa môžete kontaktovať e-mailom na adrese hps@hpsmont.sk.
Pre ďalšie informácie ako nás kontaktovať, navštívte stránku www.hpsmont.sk.

PREČO ZBIERAME VAŠE ÚDAJE?
Vaše osobné údaje získavame a ďalej spracúvame na základe všeobecne záväzných právnych predpisov alebo na základe vášho súhlasu, a to výlučne iba za účelom obchodných vzťahov. Ide najmä o tieto účely:

  • plnenie zmluvy
  • aktuálna ponuka našich produktov a služieb marketing a reklama
  • kroky podniknuté na udržanie obchodných vzťahov
  • kontaktovanie alebo reakcia na otázky prostredníctvom elektronickej komunikácie (e-mail, telefón)

PRÁVNEZÁKLADY
V súlade s požiadavkami právnych predpisov na ochranu osobných údajov (paragraf 6 článok 1 Nariadenia; paragraf 13 ods. 1 Zákona) vás musíme informovať o právnych základoch spracúvania vašich osobných údajov, ktorými sú:

  • náš oprávnený záujem
  • Váš súhlas
  • plnenie našich zákonných povinností
  • plnenie našich zmluvných povinností

AKÉ ÚDAJE ZBIERAME
Spracúvanie vašich osobných údajov vykonávame za účelom udržiavania obchodných vzťahov, informácii o našich produktoch a službách, marketingu a za účelom vytvorenia zmluvy a jej plnenia. Pri poskytovaní našich služieb získavame o vás nasledujúce údaje: meno, priezvisko, názov vašej firmy alebo zamestnávateľa, telefónne číslo, adresu trvalého bydliska, korešpondenčnú adresu, IČO, DIČ a iné údaje podľa platnej legislatívy alebo na základe vášho súhlasu.

BEZPEČNOSŤ, SPRÍSTUPŇOVANIE VAŠICH ÚDAJOV TRETÍM STRANÁM
Na ochranu vašich údajov sme zaviedli primerané fyzické a technické opatrenia, aby sme zabezpečili informácie, ktoré v súvislosti so službami zhromažďujeme. V súlade s požiadavkami platnej legislatívy vykonávame všetky potrebné bezpečnostné, technické a organizačné opatrenia, aby sme vaše osobné údaje chránili pred ich úmyselným alebo náhodným vymazaním, náhodnou stratou, zmenou, nezákonným prezradením, zneužitím alebo sprístupnením.

Vaše osobné údaje môžu byť poskytnuté príjemcom, ktorým sme vaše osobné údaje oprávnení poskytnúť na základe všeobecne záväzných právnych predpisov alebo vášho súhlasu. Konkrétne to môžu byť:

  • štatutári, spoločníci, akcionári, oprávnení zamestnanci
  • revádzkovateľa,
  • členovia skupiny Prevádzkovateľa
  • osoby spolupracujúce s Prevádzkovateľom (účtovníci, daňový poradcovia, právny poradcovia, a pod.)
  • orgány verejnej správy, ktorým môžu byť za špecifických podmienok a podľa platnej legislatívy poskytnuté osobné údaje

AKÉ SÚ VAŠE PRÁVA VO VZŤAHU K OSOBNÝM ÚDAJOM
V zmysle všeobecného nariadenia o ochrane údajov máte právo:

  • na prístup k vašim osobným údajom od Prevádzkovateľa
  • žiadať opravu alebo aktualizáciu vašich osobných údajov
  • na výmaz vašich osobných údajov („právo na zabudnutie“)
  • na obmedzenie spracúvania vašich osobných údajov
  • kedykoľvek odvolať svoj súhlas
  • na prenosnosť údajov
  • namietať spracúvanie vašich osobných údajov
  • podať návrh na začatie konania pred Úradom na ochranu osobných údajov SR

Uplatniť vaše práva si môžete zaslaním emailovej správy na hps@hpsmont.sk alebo zaslaním písomnej žiadosti spoločnosti HPS mont spol. s r.o. s jasnými požiadavkami na kontaktné údaje uvedené v sekcii „Prevádzkovateľ a kontaktné údaje“.

Vaše osobné údaje nebudeme uchovávať dlhšie, než to bude potrebné na účel, na ktorý sme ich získali, tak ako je uvedené v sekcii „Prečo zbierame vaše údaje“. Vaše osobné údaje uchovávame, vyraďujeme a likvidujeme v súlade so všeobecne záväznými právnymi predpismi.


Privacy policy

hpsmont.sk’s web server tracks and collects general information about the visits to this site. This information includes, but may not be limited to, statistics that show the daily numbers of visitors to our site, the daily requests received for particular files, the types of browsers visitors use, the visitors’ domain names, and the countries from which those requests originate.

HPS mont  collects personal information from you on a voluntary basis only. Personal information may include name, title, company, address, phone number, e-mail address, etc. This information is used only so that we may answer your questions and may be used at a future date to send additional information in which your visit to our site has implied an interest. We do not sell, rent or transmit the information described above to any non-HPS mont organization.

Cookie Policy

Čo sú súbory cookie

Ako je dnes bežné takmer u všetkých profesionálnych webových lokalít, aj táto lokalita využíva súbory cookie. Sú to veľmi malé súbory, ktoré sa preberajú do vášho počítača a zvyšujú váš komfort pri prezeraní tejto webovej lokality. Na tejto stránke sú popísané informácie, ktoré sa zhromažďujú, spôsob, akým ich využívame, a vysvetlenie, prečo niekedy potrebujeme tieto súbory cookie ukladať.

Všeobecnejšie informácie o súboroch cookie nájdete v článku o súboroch cookie protokolu HTTP na serveri Wikipedia. Ďalšie informácie o zakázaní súborov cookie nájdete na lokalite www.aboutcookies.org; takýto postup ale môže obmedziť funkčnosť webových lokalít alebo niektoré jej prvky vyradiť.

Zakázanie súborov cookie

Nastaveniu súborov cookie môžete zabrániť úpravou nastavení v prehliadači (pokyny nájdete na lokalite www.aboutcookies.org alebo v pomocníkovi svojho webového prehliadača). Nezabúdajte, že zakázanie súborov cookie bude mať vplyv na funkčnosť tejto lokality a mnohých ďalších lokalít, ktoré navštívite. Zakázanie súborov cookie zvyčajne znamená zablokovanie určitých funkcií na tejto lokalite. Odporúča sa ponechať povolené všetky súbory cookie, u ktorých si nie ste istí, či ich potrebujete, pre prípad, že by sa používali pre službu, ktorú využívate.

Spôsob, akým súbory cookie používame

Táto lokalita ponúka odber noviniek alebo služby odberu informácií prostredníctvom e-mailu. Prostredníctvom súborov cookie sa môže evidovať, či ste sa už zaregistrovali a či sa majú zobrazovať určité upozornenia, ktoré sa môžu týkať len prihlásených/odhlásených používateľov.

Po odoslaní údajov prostredníctvom formulára, napríklad údajov na stránkach na kontaktovanie alebo na stránkach propagačných kampaní, sa môžu nastaviť súbory cookie evidujúce vaše používateľské informácie pre budúcu korešpondenciu.

Z času na čas ponúkame používateľské prieskumy a dotazníky, ktoré vám poskytujú zaujímavé pohľady do zákulisia alebo užitočné nástroje, prípadne nám umožňujú vytvoriť si presnejšiu predstavu o našej používateľskej základni. Tieto prieskumy môžu využívať súbory cookie na zapamätanie si, ktorí používatelia sa už výskumu zúčastnili, alebo na poskytnutie presných výsledkov po prechode na inú stránku.

Súbory cookie tretích strán

Používame tiež súbory cookie dôveryhodných tretích strán.

Táto lokalita využíva službu Google Analytics. Ide o jedno z najrozšírenejších a najdôveryhodnejších analytických riešení na webe a vďaka nemu dokážeme zisťovať, akým spôsobom túto lokalitu využívate, a hľadať možnosti, ako váš komfort zvyšovať. Tieto súbory cookie môžu evidovať údaje, ako je dĺžka vášho pobytu na tejto lokalite alebo stránky, ktoré ste navštívili. Na základe toho budeme môcť aj naďalej vytvárať obsah, ktorý je pre vás zaujímavý.

Ďalšie informácie o súboroch cookie služby Google Analytics nájdete na oficiálnej stránke služby Google Analytics.

Na tejto lokalite využívame tiež tlačidlá sociálnych médií a zásuvné moduly, ktoré vám umožňujú pripájať sa rôznymi spôsobmi k sociálnym sieťam. Kvôli týmto postupom nasledujúce lokality sociálnych sietí vrátane služby AddThis nastavujú prostredníctvom našej lokality súbory cookie, ktoré sa môžu použiť na vylepšenie vášho profilu na príslušnej lokalite sociálnej siete alebo na rozšírenie údajov evidovaných pre rôzne účely v súlade s príslušnými zásadami ochrany osobných údajov.

Ďalšie informácie Dúfame, že tento text vám pomohol lepšie porozumieť súborom cookie. Ako už bolo uvedené: ak si nie ste istí, či určitý súbor cookie potrebujete, je zvyčajne bezpečnejšie ponechať súbory cookie povolené pre prípad, že by boli potrebné kvôli jednej alebo viacerým funkciám, ktoré na našej lokalite používate. Ak ale ešte stále potrebujete ďalšie informácie, môžete sa na nás obrátiť na adrese hps@hpsmont.sk.

OZNAM: od 22.7 do 2.8.2019 bude spoločnosť HPSmont s.r.o z dôvodu čerpania voľna zatvorená. V danom období poprosím viac využiť elektronickú formu komunikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Používaním stránok prevádzkovaných HPS mont, spol. s r.o. súhlasite s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

Nastavenia cookies na tejto webovej stránke sú nastavené na "Povoliť cookies" vám prehliadanie možné skúsenosti. Ak budete pokračovať na používanie tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia cookies alebo kliknite na tlačidlo "Prijať" nižšie potom dávate súhlas k tomu.

Zavrieť